Hvad?

Oplev en svunden tid: 

Tag til Nordsjælland i pinsen

 

 En unik og spændende oplevelse for hele familien! - mænd, koner, børn og bedsteforældre...

Entusiastens paradis

Grønnessegaard Gods ved Hundested, lægger fra og med pinsen 2017, jord til en nostalgi-fest med internationalt tilsnit - det er en række af de oprindelige kræfter bag det kendte "Græsted Veterantræf" der står bag.

Her kan hele familien møde en verden af nostalgiske indslag, herunder en masse veteran-mekanik, som ikke har sin lige andre steder i Norden.

Engagerede entusiaster, museer og samlere opstarter deres mekanik-klenodier for at fremvise dem "in action" for publikum.  

Oplev gamle dage - live

Veteranbiler og traktorer på rad og række. Motorcykler og knallerter, gammelt håndværk, busser og lastbiler altsammen krydret med et ægte markeds-stemning og et nostalgi-tivoli, hvor kun priserne er fulgt med tiden!

Kræmmer- og stumpemarked

Har man hang til at gå på opdagelse på det store kræmmermarked der er i tilknytning til træffet, kan tiden bruges mangefold her, eller er man mekanik entusiast med mekanikken stående uvirksom derhjemme, er der mange muligheder for at skaffe dimsedutter og dingenoter til restaureringen på Nordsjællands Stumpemarked som ligeledes har sin plads på træffet.