Nostalgicamping

Nostalgicamping - en del af TimeWinder

Nostalgi-camping for "veteraner" er en naturlig del af TimeWinder. Flere og flere veterankøretøjs-entusiaster vægter højt også at have en campingvogn eller telt der matcher køretøjet. 

TimeWinder holdt "Åbent Hus" på Grønnessegaard, den 11. september 2016 og samtidig testede 8 nostalgi-campister pladsen, der faldt helt i deres smag. Vi kan hilse fra campingfatter og sige:

"Sikke et camping-område! Glæd jer til udsigten over Roskilde Fjord" 

På nostalgicamping har du mulighed for at deltage med campingvogn, teltvogn eller almindelig telt, blot det hele er fra før 1976. Hvis trækkende køretøj skal være på pladsen sammen med nostalgi campingvognen skal årstal kriteriet være opfyldt - eller parkeres trækker på publikums P-areal. Vi regner naturligvis med at du vil overnatte i ekvipaget og deltage i kaptajn Jespersens morgen gymnastisk ved flaghejsningen om morgenen. Nostalgicampister får stillet bad og toilet til rådighed.

Er din vogn eller dit telt af nyere dato, men stadig veteran, kan der være undtagelser. Det kan være, at du har et camping set-up, der er så gennemført tidskorrekt, at du selvfølgelig skal med på Time Winder eller at din vogn eller telt er en del af en serie eller historie som der måske netop dette år er tema om. Skriv i booking-formularen og undlad at købe plads til campingfatter svarer dig. 

 

Bemærk: Ved booking accepterer du vilkår og regler for camping på TimeWinder. 

Book Nostalgi-camping

Vogn eller telt fra før 1976

Priser: Pr. enhed, campingvogn eller telt: Kr. 250,- inkl. el.

Bemærk: Ved booking accepterer du vilkår og regler for camping på TimeWinder. 

 

Som nostalgi-campist betragtes du som "udstiller" over tre dage og opnår en række fordele:  

Udstillerfordele:

3 dage: Fri adgang til pladsen i tre dage for 1 udstiller. For køretøjer gælder at fører har fri adgang i tre dage mens eventuelle passagerer betaler alm. entre. Mulighed for tilkøb af op til tre stk. partout billetter til reduceret pris. TimeWinders første udgave af træfplaketten uddeles ved tilmelding senest 20. maj 2017. Et styk pr. udstiller.

Bemærk: Børn op til 6 år betaler ikke entré. Særskilt børnebillet for børn 6- 15 år

Fakta:

  • Vandskyllende toilet i umiddelbar nærhed af campingområdet.
  • Mulighed for varmt bad
  • Fælles grillplads
  • Flaghejsning og morgenvækning :-)
  • Forskellige happenings af nostalgi-karakter henover dagene
  • Plads til 50 enheder, så skynd dig med tilmelding

 

Campingpladsen åbner torsdag 1. juni kl. 19.00

Du er velkommen til at blive til og med tirsdag 6. juni. 

Senest ankomst: lørdag 3. juni kl. 10.00

Tidligste hjemkørsel: Mandag 5. juni kl 16.00

Vi lover at finde plads til alle, også selvom vi skulle blive over 50 enheder - så bliver det blot placering mere ad hoc...

Bemærk 

Som nostalgi-campist betragtes du som udstiller på TimeWinder. Det betyder at du, som indehaver af campingenhed og evt. trækker opnår fri adgang til TimeWinder alle tre dage. Du får udleveret dit partout-armbånd af campingfatter på nostalgi-campingpladsen ved fremvisning af din booking.

Øvrige medcampister skal løse almindelig publikumsbillet.