Stjerneløb

 STJERNELØB  *

National motorhistorisk køredag - pinsemandag den 5. juni 2017

 

 

National Motorhistorisk Køredag - 5. juni

De nyere veteraner op til 1987: Som noget helt specielt for dette års TimeWinder og i anledning af at Danmarks  Nationale Køredag, grundlovsdag den 5. juni i år falder sammen med tredjedagen af eventet, indbydes køretøjer der “kun” er ned til 30 år “unge” til at deltage (Dvs. til og med byggeår 1987)

Så mandag 5. juni: Køretøjer til og med byggeår 1987 kommer med ind på selve træfpladsen. Køretøjets chauffør opnår fri entré. 

Da den nationale køredag jo i høj grad handler om at se bilerne på vejene, arrangeres der TimeWinder løb for alle veteraner med ankomst på Grønnessegård Gods ved middagstid.

Stjerneløb for veteraner til Hundested.

Der er er løbsstart kl. 9.00 fra Holbæk, Roskilde, Helsingør og Nærum. Der køres ad smukke landeveje i Hornsherred og Nordsjælland til målet TimeWinder på Grønnessegaard Gods ved Hundested. Stjerneløbet er for alle køretøjer fra 1987 eller ældre. Fører + ledsager opnår entré til TimeWinder nostalgishow, øvrige passagerer betaler almindelig entré ved ankomst. Der bliver opstilling på særligt område på pladsen af ca. to timers obligatorisk varighed til Concour de Charme blandt festivalens gæster. 

Tilmeldingen til Stjerneløb er lukket. 

Der udsendes besked vedr. løbstart mm. i løbet af fredag 2. fredag.