Info til sælgere

Information til sælgere

Velkommen på markedet. Vi forventer at kunne levere 15.000 - 18.000 købelystne kunder til din stand over tre dage. TimeWinder har en ambition om at være blandt skandinaviens største mekanik- og nostalgi events. 

Markedet tilrettelægges med 20 års event-erfaring i bagagen. Markedsområdet er sin helt egen plads med dertil knyttet teamleder/vært. Alle stadepladser er forsynet med 230 volt, 13 A som er inkluderet i prisen. 

Priser: En standart stade er 3 m facade og 6 m dyb, pris kr. 1000. Tillæg ved hjørnestade, kr. 500.


Rabat/tilbud:

Køb ekstra metre: Pris pr. ekstra meter facade, kun kr. 100.

Early Bird: Tilmeld og betal senest 31. dec. 2017 og få rabat kr. 100.

Bliv ambassadør: 

Du får 100 kr. i rabat på din stadeplads, for hver nye stadeholder du anbefaler os til, dette når vedkommende har tilmeldt sig og betalt inden 01.03.18. (Naturligvis kun frem til vi evt. må lukke for tilmeldinger. Bemærk, opstår der tvivl om, hvem der har anbefalet den nye stadeholder, afgøres tvivlen ved, at ”” TimeWinder” henvender sig til den nye stadeholder, for at afklare dette)

Praktisk:

Stadernes størrelse er 3 meter facade og 6 meters dybde

Pr. stade indgår 2 partout billetter, samt morgenkaffe og rundstykker (lørdag, søndag og mandag). Markedet foregår som resten af TimeWinder udendørs.

Priser: En standart stade har 3 meter facade og 6 meters dybde, pris kr. 1000. Tillæg ved hjørnestade, kr. 500.

Opstilling af staderne kan påbegyndes fra fredag den 18. maj kl. 12.00- 22. og lørdag den 19. maj fra kl. 7.00 til 11.00.

Biler og trailere der ikke kan tage ophold på staden skal være ude af træfområdet senest 1 time før officiel åbningstid. Der henvises til publikums p-pladsen.

Kørsel på træfpladsen er ikke tilladt i tidsrummet fra åbningstid til lukketid, medmindre forudgående aftale foreligger og køretøjet er forsynet med en køretilladelse der er anbragt synligt i bilens forrude. Ved ekstraordinært opstået situationer kan teamlederen altid kontaktes for vejledning.

Ved ankomsten til træfpladsen skal medbringes den unikke adgangsbillet som stadeholderen selv skal udskrive ved betalingens gennemførelse. Efter billetten er scannet i indgangsslusen skal kræmmer teamets anvisninger ufortrødent følges.

Markedet er forbeholdt nonfood

Ønsker man at sælge slik, is eller fødevarer af enhver art rettes særskilt henvendelse pr. mail til: sl@timewinder.dk eller på telefon 2024 1240.

 

Book markedstand

Book stand / Book market stall

Book stand / Book market stall