For klubber

Klub-basispakke:

•  En plads på 180 m2    •  Op til 5 entrebilletter til standen pr. dag inkl.  •  Pakken er gratis for etablerede veteranklubber

Kom og vis, hvad jeres klub sætter fokus på!

Velkommen til TimeWinder!

Her kan I vise publikum, hvilken interesse, der har fået jer til at samles i en klub eller forening.

- Og måske får nogle flere lyst til at være med?

Hent klub-pakken her

Mød et nyt entusiastisk publikum

Når portene åbnes til TimeWinder, et af Nordens største nostalgitræf for mekanik, er det folk med mange års erfaring i, hvordan man afvikler et velfungerende træf, der står bag. I vil hurtigt føle jer hjemme, og I kan sove roligt om natten, mens vores hundepatruljer afpatruljerer det lukkede område. Vi passer på jeres klenodier, som var det dronningens juveler.

På TimeWinder vil I møde mange udstillere fra både Danmark og udlandet, og her er der rig mulighed for at udveksle tanker, ideer og ikke mindst erfaringer om at vedligeholde og få gammel mekanik til at fungere.

 

Kom og vær med. I får rig mulighed for at træffe nye kolleger til jeres hobby. Vi glæder os meget til at se jer og det, jeres hjerter banker for: Virksom mekanik pre 1976 fra TimeWinders fokusperiode fra 1875 - 1975- industrialiseringens guldalder! 1975 er samtidig det sidste år hvor indregistrede køretøjer blev påmonteret de gamle sorte emaljeplader.

Sammen danner vi et 'maskimekanisk levende teknisk museum"på TimeWinder 2017! 

Tilmeld din klub

Ja- selvfølgelig skal vi være med!

Hent plakat