Markedsboder

Søg om en stand, udendørs

Vintage-, loppe-, livstil-

Søg om en stand, i telt med andre

Tilbyd dine specialiteter

Stumpemarked

Book stand, for mekanikrelaterede stumper

 

 

Markedsområder: 

  • Stumpemarked for mekanikdele, er stedet hvor veteranbilsejere og entusiaster kan købe reservedelen de lige mangler, eller andre genstande til deres køretøjer. 
  • Vintage-street er stedet hvor landets vintagebutikker kan udstille deres tøj og accessoires. Her kan du for eksempel finde outfittet til 60’er aften, eller den 1910 kjole du ikke vidste du manglede.


  • På livsstilmarked findes specialboder med fine håndlavede ting, unika varer og ting til velvære for krop og sjæl. 
  • Foodhall er stedet hvor madvarerne handles. Om det er økologiske lokale grøntsager eller specialproduceret honning du sælger, er foodhall stedet at være.
  • Markedsboder med bl.a. antik-, retro og loppe-effekter 

 

Markedspladsen er en vigtig del af TimeWinder. Det er nemlig en gammel dansk tradition, at mødes og sælge på markeder. Så hvad enten du sælger legetøj, friske tomater, pileflet, fine kjoler eller håndsyede bamser, er du velkommen på Danmarks smukkeste plads, Grønnesssegaard.

 

Du vil som sælger på pladsen få en stadeplads i inspirerende omgivelser.  En udendørs standardstand er 3 meter facade og 7 meter dybde, forsynet med 230 V, 13 A inkluderet i prisen. Derudover får man 2 partout billetter samt morgenkaffe og rundstykker.

 

 ”Vi har et hold som arbejder for den helt rigtige opstilling af markedsområdet. Vores koncept bliver at opdele markedspladserne tematisk i fire stile. Foodhall og livsstilmarked, Vintage-street, stumpemarked for mekanikdele,” 

fortæller træffets pressechef, Klaus Jaqué.