my name is earl creative writing write phd proposal writing an autobiography essay compiling a business plan homework support should student have homework community assessment paper

Tilmeld din klub på TimeWinder

Klub-basispakke:

•  En plads på 180 m2    •  Op til 5 entrebilletter til standen pr. dag inkl.  •  Pakken er gratis for etablerede veteranklubber 

På TimeWinder vil I møde mange udstillere med fra både Danmark og udlandet, og her er der rig mulighed for at udveksle erfaringer om at vedligeholde gammel mekanik. 

Kom og vær med. I får rig mulighed for at træffe nye kolleger til jeres hobby. Alle med virksom mekanik pre 1976 fra TimeWinders fokusperiode fra 1875 - 1975 er velkomne.  

Vi passer på jeres tingI kan sove roligt om natten, mens vores hundepatruljer afpatruljerer det lukkede område. Vi passer på jeres klenodier, som var det dronningens juveler.

Hold klubmøde på TimeWinder. Book jer ind i Grønnessegaard Gods lokaler og hold klubmøde eller den årlige generalforsamling nu i alligevel er samlet. Både caféen og det store festlokale har alt hvad i måtte ønske af udstyr og TimeWinders kok leverer forplejningen til rimelige priser. 

Hent klub-pakken her

Mød et nyt entusiastisk publikum

Tilmeld din klub

Ja- selvfølgelig skal vi være med!

Klubmøde i sensommeren

Book jer ind i godsets festlokaler