how create a business plan fashion company business plan buy science essay help with homework uk dissertation qualitative analysis

Udstiller/Aktør

Meld dig som udstiller på TimeWinder. Her kan du læse om vilkår og krav samt tilmelde dig.

Hvornår og hvordan kan jeg blive udstiller på TimeWinder?

Bag TimeWinder står en række ildsjæle, der gerne vil omsætte egen fascination for mekanik og historie til en festlig oplevelse for alle, der erkender periodens vigtighed for dagens samfund - og som aldrig er vokset fra begejstringen for de gamle sager.

Du er også velkommen! 

Har du et stykke mekanik og/eller formidler du kultur- og samfundshistorie som aktør inden for TimeWinders tidsperiode, så er du velkommen som udstiller på TimeWinder! 

Tilmeld dig nu

Tre dage fyldt med nostalgi

Landracing 2021

Køretøj Pre 1947


Praktisk information til udstillere

Arrangør: TimeWinder

Udstillerindkørsel: Grønnessegaard Gods, Amtsvejen 280, 3390 Hundested.

Åbningstider:

Lørdag 22. maj 2021, kl. 10-23

Søndag 23. maj 2021 kl. 10-23

Mandag 24. maj 2021 kl. 10-16

Deltagere: Alle med virksom veteranmekanik fra perioden 1875 - 1976 og  lyst til at udstille for et entusiastisk publikum samt være sammen med ligesindede eller aktører der ønsker at deltage i den levende historieformidling. 

Området: Unikt beliggende græsarealer omkranset af skov og Roskilde fjord. 

Fremmøde: Kom i god tid. Udstiller-indgangen åbner alle dage kl. 8.00. Forvent langsom kørsel på de offentlige veje omkring Grønnessegaard i åbningstiden. Det er vigtigt at udstillere af enhver art følger og retter sig efter skiltene beregnet på dem.

Tilmelding: Tilmelding er ikke krævet for 1 dags udstillere, men anbefales for 2 og 3 dages udstillere. Tilmelder du dig for alle tre dage senest XX får du årets TimeWinder-plakette. Ejere af dampmaskiner og andet mekanik, der er pålagt myndighedsgodkendelse, skal kunne fremvise gyldig attest på forlangende.

Udstillerfordele:

1 og 2 dage: Fri adgang til pladsen på dagen for 1 udstiller. Kommer i som gruppe, kontakt TimeWinder. For køretøjer gælder at fører har fri adgang mens eventuelle passagerer betaler alm. entre.

3 dage: Fri adgang til pladsen i tre dage for 1 udstiller. Kommer i som gruppe, kontakt TimeWinder. For køretøjer gælder at fører har fri adgang i tre dage mens eventuelle passagerer betaler alm. entre. TimeWinderplaketten uddeles ved tilmelding senest 1. maj 2021. Et styk pr. udstiller.

Bemærk: Børn op til 6 år betaler ikke entré. Særskilt børnebillet for børn 6- 15 år

Camping: Du kan campere hele pinsen for kr. 500,- inkl. 230 volt 13 A  el. (telte kr. 250,-). Der er toilet og bad på campingpladsen. Bemærk muligheden for at vælge nostalgi-camping under iagttagelse af særlige vilkår. Campingpladsen åbner torsdag kl. 19.00 og man er velkommen til at blive til tirsdag.

Sammenkomst: Fredag og lørdag eftermiddage og aftener vil der i musikteltet være levende musik refererende til forskellige tids-epoker og alle på pladsen inviteres til at møde op og tilbringe nogle hyggelige timer sammen, gerne i tidsrigtigt køretøj og påklædning. Madboder vil være åbne.

Mad & drikke: På TimeWinder sælges et bredt udvalg af mad og drikke.

Til og med 1975!

Læs mere om perioden

Til og med 1975?

TimeWinder Nostalgidage har fokus på guldalderen for Danmarks industrialisering 1875 - 1975. Periodens afslutning falder sammen med at det var tidligt i 1976 ( officielt 1. april ) man udfasede brugen af sorte emalje nummerplader på dansk indregistrerede køretøjer. Så i TimeWinder verdenen stopper "de gode gamle dage" her.  Der er bestemt produceret unikke køretøjer og mekanik efter denne dato og det må andre så om at hylde. TimeWinder søger at håndhæve denne prioritering med den konduite og imødekommenhed det fordrer.

Intentionen er at besøgende, såvel som entusiaster, vil kunne spadsere en tur "ned af memory lane' og opleve mekanik udviklingens vingesus fra 1975 og tilbage i tiden. Og det er noget der bruges både tid og midler på at få iscenesat. Området ved Grønnessegaard muliggør ønsket om også at tiltrække fly og skibe. TimeWinder - nostalgi til lands, vands og i luften!

Nogle mekanik-ting kan dog være så sjældent forekommende eller ud over vores formåen at tiltrække i original-udførelse, at vi vælger at medtage såkaldte replikaer eller nybyggede ting baseret på originale tegninger -  for historieformidlingens skyld.! 

Vel mødt og en god TimeWinder Pinse!