Musik i tidens ånd

*** MUSIKTELTET - PROGRAM  ***

Lørdag 3.juni: 40'er tema

Kl 16.30: Swingdans workshop v/ HappyFeet Studio

Kl. 17.00: Rogers Berg´s Swing Explosion 

Kl 19.00: Swingdans workshop v/ HappyFeet Studio

Kl. 20.00: DOGHOUSE CATS - Jump'n'Jive fra 40’erne og 50’erne

Kl. 22.00 Swing-DJ

 

Søndag 4. juni: 60'er tema

Kl 16.30: Vintage Bob Cup – Rockabilly Band

Kl. 18.00: Jitterbuggens oprindelse, Per Rock og Kattie The Cat

Kl. 20.00: BEATLES REVIVAL 

Kl. 22.00 Rock’n’Roll -DJ

 

Mandag 5. juni: Dansk tema

Kl. 13.00: JOHN MOGENSEN BAND


Swingdance Workshop v/ Happy Feet Studio

Swingpjattere og krigshelte - Lørdag er 40’er dag

 

Lørdag bliver der sus i skørterne i musikteltet. Aftenen er en hyldest til swingpjatterne, der under anden verdenskrig for alvor tog jazzens  rytmer til sig. Happy Feet Studio ved Kuno og Goisa vil give os alle en lyn-lektion for nybegyndere i swingdans. Det sker både før koncerten med Roger Berg's Sextet og før Doghouse Cats. Så trænger du til at få genopfrisket dansetrinnene er det her du skal være på pletten.

Lørdag 3. juni: Swingdance Workshop Kl. 16.30 & kl. 19.00

Læs om Happy Feet Studio her: happyfeetstudio.dk

 

 

 

Roger Berg's Swing Explosion

Velkommen til Swing-verdenen! Her spilles swing i den ægte udgave - de største hits fra 30'erne og 40'erne vil blive udført af professionelle musikere. Roger Berg's Swing Explosion leverer swing i den mest klassiske form. Roger Berg's TimeWinder repertoire kender vi ikke endnu, men det kunne fint indeholde "visitkort" fra klassikere som f.eks Count Basie, Harry James, Buddy Rich, Glenn Miller, Tommy Dorsey og andre af de største orkestre. Kom og tag med på en rigtig "Sentimental Rejse" med Roger Bergs band!

Lørdag 3. juni: Roger Berg's Swing Explosion  Kl. 17.00 

- læs mere

Doghouse Cats

Doghouse Cats er et 7-mands jump and jive orkester der spiller musik fra 40’erne og 50’erne. De har med hatten på skrå, blankpolerede sko og en 3-mands blæsergruppe skabt et band der virkelig appellerer til dansefødderne. Doghouse Cats spiller numre som, "In The Mood", "Shake Rattle and Roll", "Just a gigolo", "Don’t Get Around Much Anymore" og mange flere. 

Spilleglæden  mærkes langt ud i lokalet når Doghouse Cats spiller op til fest. 

Lørdag 3. juni: Doghouse Cats kl. 20.00

- læs mere

Vintage Bob Cup

Jitterbuggens oprindelse - en dansehistorisk kavalkade

Jitterbuggens oprindelse

 

Før Beatles Revival går på scenen byder Per Rock og Kattie The Cat på en dansehistorisk kavalkade.  Kom og få en uforglemmelig oplevelse, når de fortæller og viser, hvorledes Jitterbug-dansen startede helt tilbage i det forrige århundrede med ”Lagkagedansen”. Du vil bl.a. få historien bag det legendariske nummer In The Mood, som mange tror, var med Glenn Miller. Lyder det spændende, så kom og oplev et hæsblæsende show, hvor Duracell batterierne løber løbsk. 

Søndag 4. juni: Jitterbuggens oprindelse kl. 18.00

- læs mere

The Beatles Revival

50-år for Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band

Albummet Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band blev udgivet t 1. juni 1967, og 50-års mærkedagen er altså utrolig tæt på TimeWinder. I den anledning byder festivalen på et genhør med musikken der kom til at ændre verden i skikkelse af det tjekkiske og anderkendte band BEATLES REVIVAL.  Og festivalen lover at bandet kan vække minder. ”Beatles Revival er anerkendte for deres Beatles-kopi over hele Europa” fortæller Søren Lindkilde, træffets koordinator. ”Bandets medlemmer spiller musikken yderst tæt på originalerne og optræden, mimick mm. er nøje instuderet. Paul spiller f.eks, selvfølgelig med venstre hånd. I første set optræder bandet som de tidlige Beatler, mens andet set netop er en hyldest til albummet Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band i valget af både kostumer og numre”

Også mærkedag for The Beatles optræden i Danmark

I 1964 spillede The Beatles deres eneste koncert i Danmark. Præcis på årsdagen, den  4. juni og altså 53 år senere byder TimeWinder på Beatles musik igen. Mange af træffets deltagere går meget op i at helhedsbilledet skal være korrekt, så mon ikke der vil være et par 60’er frisurer og lårkorte kjoler at finde på dansegulvet!

Søndag 4. juni: The Beatles Revival kl. 20.00

John Mogensen Showband

JOHN MOGENSEN SHOW BAND
- er nok i virkeligheden det tætteste du kommer på den ægte vare.
Dette band har sat sig for at genskabe den magi der omsluttede John Mogensen. Med en autentisk, rå, ærlig, kærlig og nærværende jargon, leverer bandet en musikalsk fest i øjenhøjde med publikum

Jesper Søgaard og det 4 mand store band har skabt en platform hvor man råt for usødet kan opleve sange af John Mogensen i skikkelse af Jesper i fuld format.

Mandag 4. juni: John Mogensen Showband kl. 13.00

- læs mere