Vintage og retro musik

Det er for tidligt at løfte sløret for musikprogrammet på TimeWinder 2019. 

Gå på opdagelse i programmet fra TimeWinder 2018 her: 

______________

*** MUSIKSCENEN - PROGRAM  ***

Lørdag 19.maj: 

Kl 13.00: Johnny Horse Power - Det tætteste du kommer på Johnny Cash på dansk jord. 

Kl. 17.00: Dog House Cats - Jump'n'Jive fra 40’erne og 50’erne 

Kl. 21.00: Rogers Berg´s Swing Explosion

Søndag 20. maj: 

Kl 14.00: Wild Wax Combo

Kl. 18.00: Tennessee Drifters

Kl. 21.30: Creedence Tribute

Mandag 21. maj: 

Kl. 13.30: Sound Box


Amerikansk musik

Årets Tema, Made In America, er også grundlaget for musikken på TimeWinder 2018. Vi har fundet bands der strækker sig over det meste af det 20. århundrede og rodfæstet i Amerikansk musikkultur fra den swingende jazz til den rebelske rockabillykultur. Alle bands er nøje udvalgt for deres intensitet og showmanship. Gå på opdagelse blandt bands'ene herunder. 

Udover musikscenen er der musikprogram i Kaffedamernes Salon samt  små overraskelser på Vintage-scenen.


Opdateres løbende...

 


Johnny Horsepower

Johnny Horsepower er et unikt band indenfor covergenren. Med præsition og dedikation spiller bandet Johnny Cash & The Tennesee Two så tæt på den origianle lyd at man skulle tro Johnny Cash stod på scenen med dem.

De velklædte herrer er kendt for deres intense liveoptrædender der vækker 50erne til live igen og vil med garanti spille pladsen op når de lørdag som det første band slår dørene op for Timewinder 2018.

Lørdag 19. maj: Johnny horsepower Kl. 13.00 

- læs mere

Doghouse Cats

Doghouse Cats er et 7-mands jump and jive orkester der spiller musik fra 40’erne og 50’erne. De har med hatten på skrå, blankpolerede sko og en 3-mands blæsergruppe skabt et band der virkelig appellerer til dansefødderne. Doghouse Cats spiller numre som, "In The Mood", "Shake Rattle and Roll", "Just a gigolo", "Don’t Get Around Much Anymore" og mange flere. 

Spilleglæden  mærkes langt ud i lokalet når Doghouse Cats spiller op til fest. 

Lørdag 19. maj: Doghouse Cats kl. 17.00

- læs mere

Roger Berg's Swing Explosion

Velkommen til Swing-verdenen! Her spilles swing i den ægte udgave - de største hits fra 30'erne og 40'erne vil blive udført af professionelle musikere. Roger Berg's Swing Explosion leverer swing i den mest klassiske form. Roger Berg's TimeWinder repertoire kender vi ikke endnu, men det kunne fint indeholde "visitkort" fra klassikere som f.eks Count Basie, Harry James, Buddy Rich, Glenn Miller, Tommy Dorsey og andre af de største orkestre. Kom og tag med på en rigtig "Sentimental Rejse" med Roger Bergs band!

Lørdag 19. maj: Roger Berg's Swing Explosion  Kl. 21.00 

- læs mere

Wild Wax Combo

Wild Wax Combo er et dansk Rockabilly band bestående af tre dedikerede musikere der sender tilhøreren tilbage til de vilde og rå 50ere med et twist. Her er plads til dyreprint og lange blikke når musikken spiller og rytmerne tager fat.

Søndag 20. maj: Wild Wax Combo Kl. 14.00 

Læs mere...

Tennesse Drifters SE

”We play both kinds of music,Country AND Western” sådan beskriver Tennesee Drifters sig selv ganske kort. Bandet spiller hovedsageligt Johnny Cash og Hank Williams men også en smugle tidlig country. Akustisk guitar, elguitar og contra bas får rytmerne til af flyde når 50’erne spilles op.

Søndag 20. maj: Tennesse Drifters kl. 18.00

Læs mere...

Creedence Tribute

De bedste tribute bands er tro mod materiale og tanker bag musikken. Creedence Tribute hylder musikken fra et af 70ernes største bands, Creedence Clearwater Revival. Med deres gennembrud i USA i 1969 var Creedence med til at brolægge Route 66 med  den unikke amerikanske mikstur af rockabilly, R’n’B og Cajun musik, klassisk Us of A style.

Søndag 20. maj: Creedence Tribute Kl. 21.30

Læs mere...

Sound Box

Danske fortolkninger af amerikanske klassikere fra 50'erne, 60'erne og 70'erne. Glæd Jer! 

Soundbox består af 4 rutinerede musikere med sammenlagt over 80 års scene erfaring. 

Soundbox spiller alt fra 50'er musik til moderne hits. Pop, Rock, Country og Blues. Det brede repertoire byder på noget for alle og giver oplevelser, der opfordrer til sang og godt humør.

Mandag 21. maj: Sound Box Kl. 13.30

- læs mere

Køb billet

Til en nostalgisk oplevelse

Tilmeld nyhedsbrev

Følg med