Kom med - det vil du ikke fortryde!

Vil du være med til at bære TimeWinder frem mod succes?

Det er sjovt og spændende at være med i TimeWinder. Du får med garanti nye venner og du kommer helt tæt på mange spændende og entusiastiske personer. Måske er du også heldig at få en tur i en veteranbil!

Lær en masse om historie på en sjov måde og lær mere om dig selv. Prøv kræfter med jobs du altid har drømt om at prøve. Bliv f.eks bartender for en dag. Eller leder for et team. Eller hvad med at leve drømmen ud som journalist eller pressefotograf på bladet 'Tidsvenderen'? Måske er du superpraktisk og kan blive en del af vores uundværlige Ad Hoc-team? Eller også er det dig der altid har et smil på læben og skal tage imod vores gæster i indgangen? 

 

Alle kan være med 

TimeWinder byder på opgaver, både for dig der vil hjælpe et par timer, samt til dig der ønsker at blive inviteret helt ind i maskinrummet og få en ansvarspost for et område DU brænder for.

Som frivillig hjælper opnår du entre på TimeWinder samt forplejning i forbindelse med din "arbejdstid".

Vi tilstræber, at alle får tildelt vagter af begrænset varighed, så der også bliver tid til at opleve TimeWinder sammen med familie og venner - også dine nye venner :-)