Vintage Landracing Experience på TimeWinder

Vintage Landracing Experience på TimeWinder Nostalgidage er opvisningsløb for kørere der sætter en ære i “back to origin” - levendegørelsen af fortællingen om folkeracepionererne på intermistiske jord og sandbaner før 2.verdenskrig. Målet er "live" fremvisning fra gaderacets historie som en hyldest til folk, køretøjer og livsstil fra bilens barndom og en fremvisning af hvad der også sysles med indenfor historiske køretøjer.

Vintage Landracing Experience er for alle med benzin i blodet og lysten til action bag et rat og det er ikke målet at vinde hæder og ære, men derimod at være en del af historiefortællingen.

TimeWinder Nostalgidage leverer et nyanlagt Landrace track samt 3 dage iblandt et væld af andre  nostalgiske aktiviteter 'til lands, vands og i luften'

Der køres i to kategorier: Bil eller MC og der sigtes i første omgang imod 25 deltagere i hver kategori.

Bil/Mc skal være preWW2 og udseende, hoveddele og motordele skal være pre1947. (Samme udemærkede regler som RMF !). Dernæst skal fører og  crew leve op til fælles regler for tidskorrekt påklædning i racepitten. 

Der kan tilmeldes for to eller tre dage. Der kræves gyldig racelicens. Kan købes på TimeWinder. I tvivl - kontakt os.

Som deltager opnår du partoutkort til TimeWinder for op til tre personer (Dit crew), samt rabat på tilkøb af yderligere partoutkort. 

Der er lagt op til 3 dage i de helt rigtige rammer med oplevelser, fælles samvær og ikke mindst super retro livemusik fra:

  • Swing Commanders – UK
  • Ballroom Blitz – DE
  • Bobby Stevens/Playtones med Jerry Lee Lewis tribute– SE
  • Bobby Stevens/Playtones med Chuck Berry tribute – SE
  • Ncity – DK
  • Lindy Syncopators – DK
  • Soundbox – DK
  • Per Rock Retro DJ – DK

Mulighed for camping vis á vis race tracket på selve TimeWinder- pladsen.Læs mere her

Nb: Der tilbydes også nostalgi-camping, hvis du har vogn eller telt fra før 1976. 

Anmeld/Signup

TimeWinder Vintage Landracing Experience

Anmeld/Signup