Vintage Landracing Experience på TimeWinder

Vintage Landracing Experience på TimeWinder Nostalgidage er opvisningsløb “back to origin” - levendegørelsen af fortællingen om folkeracepionererne på intermistiske jord og sandbaner. Målet er "live" fremvisning fra gaderacets historie som en hyldest til folk, køretøjer og livsstil fra bilens barndom og en fremvisning af hvad der også sysles med indenfor historiske køretøjer.

Vintage Landracing Experience er for alle med benzin i blodet og lysten til action bag et rat og det er ikke målet at vinde hæder og ære, men derimod at være en del af historiefortællingen.

TimeWinder Nostalgidage leverer et nyanlagt 1/8 Mile Landrace track, nyudviklet hastighedsmålere, egne løbsledere uddannet af DASU, nyvedtaget officielt DASU vintage race regelement samt 3 dage oplevelse iblandt et væld af andre  nostalgiske aktiviteter 'til lands, vands og i luften'

Der sigtes i første omgang imod 25 deltagere - mc/bil

Bil/Mc skal i udseende, hoveddele og motordele være pre1947.  Dernæst ses gerne at fører og  crew bærer tidskorrekt påklædning på banen og i racepitten. Gerne selvkomponeret.

Der kan tilmeldes for to eller tre dage. Der kræves gyldig racelicens som købes on-site Derudover skal der iagttages særlige regler i forbindelse med Covid-19  I tvivl - kontakt os.

Som deltager opnår du partoutkort til TimeWinder for op til tre personer (Dit crew)

Der er lagt op til 3 dage i de helt rigtige rammer med oplevelser, fælles samvær og ikke mindst super retro livemusik. 

Mulighed for camping vis á vis race tracket på selve TimeWinder- pladsen.Læs mere her

Nb: Der tilbydes også nostalgi-camping, hvis du har vogn eller telt fra før 1976. 

Anmeld/Signup

TimeWinder Vintage Landracing Experience