Aflysning af TimeWinder i august

Pressemeddelelse: 

Ak - så faldt Covid-19 skyggen ind over TimeWinder Nostalgidage 7-9 august. Som en følge af regeringens udmelding om aflysning af alle arrangementer til og med august 2020, må TimeWinder 2020 naturligvis aflyses. Det er et tiltag vi er tvunget ud i, men der skal ikke herske tvivl om at vi bakker fuldt op om alle tiltag der kan føre os alle igennem denne krise på bedste vis - også tiltag der rammer os hårdt. 

Det er naturligvis med stort vemod at vi må erkende at der ikke umiddelbart bliver mulighed for at samles om TimeWinder Nostalgidage 2020, og efter, først en stor planmæssig arbejdsindsats i vinterens løb - og nu 3 uger med en hektisk aktivitet for at tilrette eventet til august, må vi nu erkende at vi lige har behov for et pusterum. Vi vil i de kommende dage efterbearbejde alle de informationer der er kommet i løbet af de sidste dage og så vender vi tilbage med en mere fyldestgørende fremadrettet udmelding omkring TimeWinder Nostalgidage. 

Kæmpe TAK til teamledere, frivillige, udstillere og samarbejdspartnere der alle viser imponerende forståelse og samarbejdsvilje overfor de udfordringer TimeWinder står med.  

Pas på hinanden og vores samfund indtil da! 

Komiteen TimeWinder