Bliv frivillig på TimeWinder

Invitation til infomøde for frivillige:

Lørdag 16. marts kl. 14.30 inviteres til infomøde for frivillige på Grønnessegaard, Amtsvejen 280, 3390 Hundested. Alle er velkomne og man dukker bare op.

Her præsenteres de forskellige teams og hvad opgaverne går ud på. Mød de andre frivillige og få hjælp til at melde dig på i Crewnet.

Mødet er både for nye og gamle frivillige, så tag gerne nabo eller vennerne med - måske TimeWinder også er noget for dem?

Vi løfter selvfølgelig også lidt af sløret for hvad TimeWinder 2019 kommer til at byde på!

Du kan melde dig som frivillige allerede nu ved at oprette en bruger i TimeWinders frivilligsystem Crewnet: https://timewinder.crewnet.dk/

Vil du være med til at bære TimeWinder frem mod succes?

Det er sjovt og spændende at være med til TimeWinder. Du får med garanti nye venner og du kommer helt tæt på mange spændende og entusiastiske personer. Måske er du også heldig at få en tur i en veteranbil!

Lær en masse om historie på en sjov måde og lær mere om dig selv. Prøv kræfter med jobs du altid har drømt om at prøve. Bliv f.eks bartender for en dag. Eller leder for et team. Eller hvad med at leve drømmen ud som journalist eller pressefotograf på bladet 'Tidsvenderen'? Måske er du superpraktisk og kan blive en del af vores uundværlige Ad Hoc-team? Eller også er det dig der altid har et smil på læben og skal tage imod vores gæster i indgangen? 

Alle kan være med 

TimeWinder byder på opgaver for både for dig der vil hjælpe et par timer samt til dig der ønsker at blive inviteret helt ind i maskinrummet og få en ansvarspost for et område DU brænder for.

Som frivillig hjælper opnår du entre på TimeWinder samt forplejning i forbindelse med din "arbejdstid"

Vi tilstræber, at alle får tildelt vagter af begrænset varighed, så der også bliver tid til at opleve TimeWinder sammen med familie og venner - og også dine nye venner :-) 

Henover de næste dage udgives en række små film om det at være frivillig på TimeWinder. Du kan se filmene på vores Youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=B5kiWttV8DA&t=1s