Bliv frivillig på TimeWinder

Invitation til infomøde for frivillige:   AFLYST pga. Covid-19

Mandag 13. april kl. 13.30 inviteres til infomøde for frivillige på Grønnessegaard, Amtsvejen 280, 3390 Hundested. Alle er velkomne og man dukker bare op.

NY DATO UDMELDES OMKRING PÅSKE

Her præsenteres de forskellige teams og hvad opgaverne går ud på. Mød de andre frivillige og få hjælp til at melde dig på vagter.

Mødet er både for nye og gamle frivillige, så tag gerne nabo eller vennerne med - måske TimeWinder også er noget for dem?

Vi løfter selvfølgelig også sløret for sidste nyt om hvad TimeWinder 2020 kommer til at byde på!

Du kan melde dig som frivillige allerede nu ved at oprette en bruger i TimeWinders frivilligsystem her:  https://www.timewinder.dk/frivillig/

Vil du være med til at bære TimeWinder frem mod succes?

Det er sjovt og spændende at være med til TimeWinder. Du får med garanti nye venner og du kommer helt tæt på mange spændende og entusiastiske personer. Måske er du også heldig at få en tur i en veteranbil!

Lær en masse om historie på en sjov måde og lær mere om dig selv. Prøv kræfter med jobs du altid har drømt om at prøve. Bliv f.eks bartender for en dag. Eller leder for et team. Eller hvad med at leve drømmen ud som journalist eller pressefotograf.  Måske er det dig der er superpraktisk og kan blive en del af vores uundværlige Ad Hoc-team? Eller også er det dig, der altid har et smil på læben og skal tage imod vores gæster i indgangen? 

Alle kan være med 

TimeWinder byder på opgaver for både for dig der vil hjælpe et par timer samt til dig der ønsker at blive inviteret helt ind i maskinrummet og få en ansvarspost for et område DU brænder for.

Som frivillig hjælper opnår du billet til TimeWinder samt forplejning i forbindelse med dine vagter

Vi tilstræber, at alle får tildelt jobs af begrænset varighed, så der også bliver tid til at opleve TimeWinder sammen med familie og venner - og også dine nye venner :-) 

Se film om at være frivillig på vores Youtube kanal: https://www.youtube.com/watch?v=B5kiWttV8DA&t=1s