Soldaterliv gennem 100 år

I militær-området inviteres du på opdagelse i militær-historien: Lige fra historien om den tapre landsoldat, over første og anden verdenskrig samt op gennem koldkrigs-årene.

Modsat på et museum, kan man her komme helt tæt på og snakke med soldaterne. Grupperne bor i historiske militære lejre med telte, udstyr og våben fra tiden.

Vi har valgt af dele området op i tre tidszoner: 

Hold øje med programmet:

Guidet Militær rundtur : På programsatte tidspunkter kan du opleve en guidet tour igennem militærlejrerne, lige fra første verdenskrig og til den kolde krig. Oplev den historiske udvikling i udstyret og vær tæt på når noget af dette demonstreres for publikum. Touren starter ved "Berlinmuren" ved Chekpoint Charlie hvor året er 1976. derefter kommer men tilbage igennem historien. Der vil også være sprængstofs demonstrationer og fremvisning af historiske militærkøretøjer, overflyvning af fly samt brug af "special effects" på fastsatte tidspunkter.

Historien formidles af militær-historiske grupper og museer der hver især dykker ned i en specifik del af soldatens historie. De enkelte grupper tager direkte afsæt i en historisk tidslomme og portrætterer soldaterlivet som det var på den tid - på godt og ondt.  

Der vil være salgsboder med militæreffekter samt flotte og spændende militærkøretøjer.

Militær-sektionen er en del at TimeWinder Nostalgidage som du ikke må gå glip af!

Vil du være med som aktør? 

Aktør i militærlejren?

Anmod om at deltage

Invitation

- til militærhistoriske aktører

Etiske regler

for militær reenactment